СпрятАННАя Анна и подарочек от учеников:) Эстонский? В Atlasnet!

Привет, World! Tere, Tallinn!  __Нужен эстонский? Ищем смелых, звоните 5521112 !

Эта страничка показывает всему свету скромную, ну очень скромную, учительницу Анну.
Это её первый выпускной в школе Atlasnet, она очень стеснялась, но…
вышла из тени когда ученики вручили замечательные подарки. Видео и отзыв ниже.

Eesti Keel



Второй выпускной… опять спряталась — за цветами! Уверяем, не в розыске — скромная))
Eesti keele kursused Tallinnas!

Отзыв учителя о первой группе- «Soovin tänada Atlasnet’i õppijaid ja personalijuhti ning kogu meeskonda meeldiva koostöö ja südamliku vastuvõtu eest. Grupi soov kursuse alguses oli täiendada oma teadmisi grammatika vallas ning arendada oma suhtluskeelt. Peaaegu kõik õppijad olid hästi motiveeritud ja väga kohusetundlikud. Nad olid ka oma teadmiste suurendamisest huvitatud ja kodused tööd olid enamustel hoolikalt tehtud. Tunnis töötati aktiivselt, süvenetult ja loovuse huviga.

Kursuse alguses olid õppijad väga erineva oskustasemega, kuid see ei takistanud töötamast raskema materjaliga. Õppijate kõrge motivatsioon oli koostöö aluseks.

Toimunud õppetöö täitis püstitatud eesmärgid täiel määral. Suhtumine töösse paljudel oli väga vastutuslik. Lõputesti/eksami tulemused näitavad, et peaaegu kõik õppijad on enam-vähem ühel tasemel. Õppimise ajal on kasutatud palju erinevat näite- ja õppematerjali, et stimuleerida õppeprotsessi ning osaliselt lihtsustada arusaamist.

Õppijad on kõrgelt hinnanud antud neile Töötukassa poolt võimalust tasuta omandada eesti keelt. Nad on tihti esitanud täpsustavaid küsimusi grammatika ja teemade kohta ning heameelega kandsid ette infot, mis oli pakutud lisamaterjalina ning puudutas eesti kultuuri ja ajalugu vanasti või tänapäeval. Õppijad väidavad, et üsna julgemalt ja rohkem hakkasid eesti keelt igapäevases elus kasutama. Tuli juurde suhtlemisjulgust ja arusaamine grammatiliste kategooriate kasutusest paranes. Osa materjalist on siiski jäänud iseseisvaks omandamiseks. Selleks, kuidas seda teha, jagasin õppijatele näpunäiteid ja õppematerjali.

Õpetajana pean tunnis oluliseks meeldiva tööõhkkonna loomist ning individuaalset lähenemist õppijatele. Oma keeleõppe metoodikas kasutan kaasaegseid kommunikatiivseid keeleõppemeetodeid ning psühholoogilisi võtteid. Arvan, et õppimise protsess peaks olema nauditav ja meelepärane ning üritan omalt poolt seda saavutada.

Mõnedel õppijatel on soov õpinguid ka edaspidi jätkata. Kuna keeleõpe on pidev protsess, tuleks seda kindlasti teha kas iseseisvalt või kursustel.

Parimate soovidega õppijatele ning tänades meeldiva koostöö eest
eesti keele õpetaja Anna«

Отзыв учителя о второй группе- «

Выпускники группы А2 EESTI KEEL! Ещё не успели забыть язык? Тогда помните, что главное — это мотивация, позитивное отношение и полнейший настрой на продолжение изучения языка. И тогда всё будет ОК!

Мне очень приятно осознавать, что вложенная мною частичка души побудила вас полюбить язык. Огромное спасибо всем за совместную работу и терпение: и тем, кто был немного слабее, но давал возможность высказаться более успешным в учёбе, и тем, кто знал чуточку больше, но терпеливо выслушивал всех участников учебного процесса.
На дворе лето, но не расслабляйтесь!!! Продолжайте трудиться, чтобы достичь цели. А у каждого она — своя. Верьте в себя, но всё же не всегда полагайтесь полностью на интуицию. Надейтесь на полученные знания! Смело идите на экзамен и будет вам удача! Не забудьте потом поделиться своими хорошими/блестящими результатами.

С наилучшими пожеланиями teie eesti keele õpetaja Anna.
«

КТО УЧИТ? ИНФОРМАЦИЯ О ВСЕХ УЧИТЕЛЯХ ATLASNET (С ВИДЕО)
Все видео на YOU TUBE Подпишитесь!
Мы на Facebook Ставьте Like/Нравится.
Мы в OK Вступайте в наш класс:)
Мы В контакте! Есть Контакт!
Instagram Фото сразу! Публикуйте с hashtag #atlasnet
Atlasnet отзывы Зайдите! Всё честно.
Atlasnet? Что внутри? Фото-обозрение школы.

Позвоните! (+372) 552 1112 , 610 94 66
Люди ждут чудес от жизни, не понимая, что чудеса нужно создавать самим.
Центр Atlasnet в центре Таллинна. Eestikeelne info: +372 558 6776
Пн.-Пт. с 8:00-20:00, Сб. 10:00-17:00 (Летом в субботу закрыто.)

Не откладывайте на завтра! Когда-то сегодня называлось завтра… и перешло в вечность.
Вы в Таллинне? Нужен эстонский язык? В Atlasnet! Учись с удовольствием:)

Ещё у нас есть — английский, немецкий, испанский, итальянский, французский, финский,
китайский, японский и математика. Позвоните 5521112, и Вы в группе 🙂